arrow close menu

Genomineerden

In de week van 17 september tot en met 23 oktober 2018 kon het Nederlands publiek weer stemmen op meer dan 400 genomineerde websites. Wat zijn volgens het Nederlands publiek de beste en populairste websites van 2018? Het publiek koos uit 37 categorieën de favorieten, welke beoordeeld werden op o.a. inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie waren 2 prijzen te winnen: De Beste Website van het Jaar en De Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar van 2018 is Buienradar. Deze website had de beste relatieve beoordeling en minimaal 10.000 stemmen en mag zich ‘Dé Website van het Jaar 2018’ noemen.

De Categorieën:
Auto merken, Banken & Beleggen, Carrière, Communities, Consumentenelektronica, Consumentengoederen, Culinair, Daten, Duurzaamheid, Educatie & Opleiding, Energie, Events, Games, Gezondheid, Goede doelen, Hotel & Accommodatie, Huisvesting, Kunst, Lifestyle, Media, Muziek, Nieuws, Overheid, Reizen, Shopping, Sport, Supermarkten, Telecom, Vergelijking, Vervoer, Verzekeraars, Voetbalclubs, Voordeel, Vrije Tijd, Weer & Verkeer, Wellbeing & Fitness en Werken-bij omgeving.

And the winner is….?
Op donderdag 22 november werden de beste en populairste websites van Nederland bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Award Night van de Website van het Jaar verkiezing. Een avondvullende awardshow met exclusief galadiner en feestelijke borrel. Een unieke gelegenheid om het succes te delen met medewerkers, leveranciers en relaties. Het is de avond om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. Meer informatie over het winnaars pakket en de avond vindt je hier.