arrow close menu

Genomineerden

De stemperiode voor de aankomende editie is nog gesloten. Vanaf de week van 18 septemeber tot en met 26 oktober kan het Nederlandse publiek stemmen op zo’n 275 genomineerde websites. Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2017? Het publiek kiest in 24 categorieën de favorieten, welke beoordeeld worden op o.a. inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn 2 prijzen te winnen: De Beste Website van het Jaar en De Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘Dé Website van het Jaar 2017’ noemen.


De Categorieën:
Auto’s, Banken & Beleggen, Carrière, Communities, Consumentenelektronica, Consumentengoederen, Culinair, Daten, Educatie & Opleiding, Energie, Gezondheid, Goede doelen, Media, Nieuws & Informatie, Overheid, Shopping, Sport, Telecom, Vakantie & Toerisme, Vergelijking, Verzekeraars, Voordeel, Vrije Tijd, Weer & Verkeer.

De Winnaars in 2016
Politie.nl is door het Nederlandse publiek verkozen tot dé ‘Website van het Jaar 2016’. Voor het eerst sinds de start van de verkiezing wint de Politie deze felbegeerde titel. Het team achter Politie.nl nam tijdens de feestelijke uitreiking in B.Amsterdam te Amsterdam de Award in ontvangst. De volgende sites mogen zich in hun categorie ‘Website van het Jaar 2016’ noemen.

Genomineerden 2016