arrow close menu

Genomineerden

De stemperiode voor de aankomende editie is afgelopen. In de week van 18 septemeber tot en met 26 oktober heeft het Nederlandse publiek gestemd op zo’n 275 genomineerde websites. Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2017? Het publiek kiest in 24 categorieën de favorieten, welke beoordeeld worden op o.a. inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn 2 prijzen te winnen: De Beste Website van het Jaar en De Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en minimaal 10.000 stemmen en mag zich ‘Dé Website van het Jaar 2017’ noemen.


De Categorieën:
Auto’s, Banken & Beleggen, Carrière, Communities, Consumentenelektronica, Consumentengoederen, Culinair, Daten, Educatie & Opleiding, Energie, Gezondheid, Goede doelen, Media, Nieuws & Informatie, Overheid, Shopping, Sport, Telecom, Vakantie & Toerisme, Vergelijking, Verzekeraars, Voordeel, Vrije Tijd, Weer & Verkeer.

De Winnaars is: Radar!
Radar is door het Nederlandse publiek verkozen tot dé ‘Website van het Jaar 2017’. Voor het eerst sinds de start van de verkiezing wint de Radar deze felbegeerde titel. Het team achter Radar nam tijdens de feestelijke uitreiking in Thuishaven te Amsterdam de Award in ontvangst. De volgende sites mogen zich in hun categorie ‘Website van het Jaar 2017’ noemen.

Genomineerden 2016