arrow close menu

Winnaar Website van het Jaar 2021: Timing

Winnaar Website van het Jaar 2021: Timing

Timing is de grote winnaar van Website van het Jaar 2021!

Op 9 december 2021 werd Timing door het Nederlands publiek verkozen tot dé ‘Website van het Jaar 2021’ en is daarmee de overall winnaar van de 21e editie van deze spannende verkiezing.

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. De titel werd in 2020 gewonnen door Simpel.

Het Nederlands publiek heeft daarmee haar stem uitgebracht in 40 categorieën. Alle websites werden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen uitgereikt: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen.

Nieuw dit jaar is de “App van het Jaar award” met twee prijzen die uitgereikt worden voor de Beste en Populairste App van het jaar. De ‘Beste App’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste App’ is de site met de meeste stemmen.